Preskočiť na obsah

O nás

Moja cesta

Moja cesta sa začala pred 12 rokmi keď som mala sama zdravotný problém, ktorý som vedela, že sa dá liečiť aj inou formou ako modernou medicínou. Nikdy som nebola zástanca chemických liekov nakoľko som vedela, že majú aj kopec vedľajších účinkov. Od malička som inklinovala k prírode a viedla ma k tomu aj babička, ktorá vždy zbierala bylinky a večer nám varila bylinkový čaj, ktorý som ako dieťa milovala.-))

Mávala som problém s trávením, opakovane po jedle som bola nafúknutá a často krát aj veľmi unavená. Začala som hľadať cestu, ktorá mi ukázala aj iný spôsob života bez bolestí, únavy a frustrácie s akné, ktoré sa mi tvorilo po 30tke. Prešla som 12 ročným štúdiom a vzdelávaním seba aby som chápala ako funguje ľudské telo a čo spôsobuje jeho chorobnosť a degeneráciou buniek a opakovaných chorôb, ktoré mnohé vyústia k chronickému choreniu. Sme učený klasickému stravovaniu a vždy som tvrdila, že potraviny majú byt liekom pre telo a nie potravou. V mnohých prípadoch sa stretávam s tým, že to vydržia krátkodobo alebo ich to časom zaťažuje a vrátia sa ku klasickej strave. Osobne preferujem vitálnu stravu, ktorá nás vyživí a vitalizuje.

Pred 12 rokmi som začala študovať ajurvédu keďže je to najstaršia liečebná metóda a urobila som si salón, moje úžasne miesto pôsobenia kde sa stretávam s klientami a vysvetľujem im ako sa vedia dať do formy, zbaviť sa toxicity a byt v živote zdravý, v harmónii a žiť ten najkrajší život. Venujem sa detoxikáciu organizmu, zbavovaniu zdravotných problémov a záťaží. Najdôležitejšie je, ale pochopiť, že tie naše choroby nás učia ako pristupovať k sebe, k svojmu telu a čo je ešte dôležitejšie je naša myseľ. Máme naučené isté vzorce správania, ktoré máme naučené z detstva od našich rodičov a ďalších rodových línií. Všetko sa dokáže opraviť. Stále tvrdím, že keď opravíme hlavu a toxické myslenie, tak opravíme aj fyzické telo. Veľa som sa vzdelávala a naďalej vzdelávam. Čítala som literatúru od mnohých liečiteľov a alternatívnych spôsobov liečenia a v mnohých prípadoch sa zhodujú v tom že psychické rozpoloženie nám dokáže, tak narušiť celkový organizmus, ktorý z dlhodobého prehliadania vyústi až k vážnym zdravotným problémov. Svoju prácu milujem a dávam do nej lásku, radosť a energiu. Venujem sa detoxikačným liečebným terapiám, ktoré liečia telo, duch a systém. Sú to vysokovibračné techniky, kde sa aktivuje 105 marmových- akupresných bodov, ktoré telo harmonizuje a zbavuje toxicity z tela. Vyvolávanie ozdravujúcich procesov, ktoré na seba nadväzujú a ovplyvňujú funkcie tela. Aktiváciou procesov v tele, výživa tkanív, štartovanie imunostimulačných procesov v tele, ktoré vďaka terapii dosiahneme. Výsledkom je rovnováha, tak ako fyzická, tak aj psychická, odolnosť vírusov, baktérii, parazitných infekcii a chemikálii. Základom terapií, ktoré robím je okrem techniky zapracovať do tela účinné látky formou liečivých olejov, esencií a bylinných koncentrátov. Účinné látky sa cez kožu najlepšie vstrebávajú do krvného riečišťa a ďalej putujú v tele ako transport protilátok pre imunitného bunky a ďalej odbúravajú odpadové látky z tela von. Terapie sú vhodné na rôzne zdravotné problémy ako napr. ženské pohlavné orgány, mužské, nervový systém, krv. kožný systém, imunitný systém, vylučovací, tráviaci, dýchací, kardiovaskulárny, srdce, cievy. a rôzne iné.

Terapia trvá cca 3h, robí sa na celom tele, vrátane vlasov a hlavy. Terapie pôsobia až na úroveň DNA. Zosilňujú a vyrovnávajú bioenergetiku aurického poľa. Tým sa zlepšuje pozitívne myslenie, kontrola negatívnych emócií, odbúravanie patogénov von z tela a zosilnenie všetkých imunitných funkcií v tele. Tak isto sa venujem aj liečbe detí. Mám skúsenosti hlavne z kožnými problémami, ale aj s imunitnými problémami ako poskladať a harmonizovať telo. Ale stále tvrdím všetkým klientom, že je to hlavne spolupráca mňa a klienta, nie je to zbavovanie sa zodpovednosti za svoje zdravie. Ja som ten čo ukazuje tu cestu a k tomu uzdraveniu vás vediem celý čas. Je to hlavne vaša liečba, aby každý jeden pochopil ako je dôležitý a ako má k sebe pristupovať.

Venujem sa aj omladzujúcim terapiám, ktoré som začala rozširovať do kozmetických salónov formou školenia. Sú to úžasné techniky ktoré sú omladzujúce, detoxikačné a pôsobia na psychiku. Výsledkom je nádherná pleť a oddýchnutý psychicky stabilizovaný klient. Používame prírodné produkty ktoré výborne pôsobia ako na pokožku, tak aj na výživu buniek. Produkty sú vytvorené podľa starej liečebnej receptúry z ajurvédy. Základom je pre mňa robiť ľudí šťastných, zdravých a spokojných aby na konci svojho príbehu života zažili standing ovation.

V nižšie priloženom videu sa s vami podelím o môj príbeh a o to, ako som sa dostala k tomu čo robím a čo ma napĺňa. Dozviete sa viac o mojich službách a o tom, ako vám môžem pomôcť.